TITLE

DESCRIPTION

 

Clasa Reggio


Clasa inspirata din abordarea Reggio Emilia foloseste materiale naturale de lemn, mobilierul este proiectat pe inaltimea copiilor asa incat acestia sa poata ajunge singuri la jucarii sau la cartile care ii atrag,

Clasa Reggio este un spatiu deschis impartit in 3 zone :zona de activitati, mini biblioteca unde copiii se pot relaxa pe covor uitandu-se pe carti si unde povestim si zona de relaxare TITLE.

Asa cum se stie fiecare copil are propiul ritm asa incat atunci cand obosesc si nu se mai pot concentra la activitatea care se desfasoara sau si-au pierdut interesul copiii pot petrece o scurta perioada de timp in zona de relaxare unde isi pot alege singuri jucaria sau cartea care ii intereseaza ( fiecare carte sau jucarie este strategic aranjata incat sa aiba legatura cu tema la care se lucreaza astfel ca, desi se afla in zona de relaxare copilul invata fara sa isi dea seama).

Toate jucariile TITLE si cartile centrului sunt atent alese asa incat fiecare sa aiba un scop educativ bine determinat.

Clasa se caracterizeaza prin lumina, culori inspirate din natura, fara personaje sau desene pe pereti, fara jucarii de plastic si se axeaza pe jucarii de lemn, jocuri de inteligenta,planse,jocuri educative.

Peretii clasei Beautiful minds nu sunt pictati cu personaje de poveste dar sunt acoperiti cu panouri unde sunt expuse proiectele copiilor sau panouri educative care redau arii de interes precum anatomie,geografie,astronomie, matematica.

Prin expunerea lucrarilor pe pereti copiii inteleg ca munca lor este apreciata si astfel ajutam la cresterea increderii in fortele lor TITLE.

 

gradinita particulara sector 5

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »

gradinita particulara

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: beautifulminds.reggiochild@gmail.com

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti