DONATII SI SPONSORIZARI

DONATII SI SPONSORIZARI

Asociatia Beautiful Minds s-a nascut in primul rand din dragoste pentru copii cat si din convingerea ca fiecare copil merita sa zambeasca…sa zambeasca mult.

De aceea ne propunem sa  aducem zambete pe fetele cat mai multor copii care se afla in momente mai putin fericite ale vietii lor ( copii cu probleme  grave de sanatate si copii aflati in centre de plasament).

  1. Daca doriti sa va alaturati cauzei noastre si vreti sa ne ajutati sa facem cat mai multi copii sa rada puteti sa directionati 2% din impozitul pe venit  catre Asociatia Beautiful Minds (Minti Frumoase).

Trimiteti  formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparțineti până la 25 mai 2017, direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată, sau daca timpul nu va permite ne puteti trimite formularele completate pe adresa de mail beautifulminds.reggiochild@gmail.com   si ne ocupam noi de transmiterea catre ANAF ( pentru aceasta varianta va rugam sa trimiteti formularele pana pe 15 mai 2017 pt a avea timp sa procesam informatiile primite).

 

DESCARCA FORMULAR »
 

  1. Aveți o afacere profitabilă și vreți să susțineți programele noastre de ajutorare a copiilor ? În fiecare an puteți redirecționa către Asociatia Beautiful Minds 20% din impozitul pe profit datorat statului si un copil va zambi datorita voua.

Direcționați până la 20% din impozitul pe profit – o sponsorizare care nu vă costă nimic

Sponsorizarea a 20% din impozitul pe profit este o facilitate fiscală existentă în Codul fiscal din anul 2004, dar care nu este suficient cunoscută în rândul companiilor din România.

 

Ce aveți de făcut?

2 pași simpli:

  1. Vă rugăm să completați contractul de sponsorizare (DOWNLOAD) cu datele firmei și cu suma de sponsorizare și să îl trimiteți în format word la adresa office@beautiful-minds.ro
  2. Vă vom trimite contractul în 2 exemplare semnat și ștampilat în original, la adresa indicată.

 

Cum se calculează?
Suma ce poate fi redirecţionată din impozitul pe întreg anul 2016 se calculează astfel:

  • firma îşi estimează profitul anului fiscal 2016  precum şi cifra de afaceri din acest an.
  • suma de sponsorizare, dacă se încadrează în limitele prevăzute în codul fiscal (20% din impozitul pe profit, maxim 3‰ (la mie) din cifra de afaceri), se scade din impozit.
  • diferenţa din impozitul datorat o va vira către bugetul de stat, la termenul prevăzut de lege (25 ianuarie 2017).

Sponsorizarea se poate realiza și trimestrial și se deduce din impozitul pe profit al acestuia, dacă plata sumei sponsorizate se realizează pe parcursul respectivului trimestru.

 

Condițiile cumulative pentru această facilitate fiscală sunt:

– compania trebuie să fie plătitor de impozit pe profit;
– acțiunea trebuie justificată prin contract încheiat potrivit prevederilor legale;
– fondurile direcționate trebuie să fie sub cea mai mică dintre limitele precizate mai jos:
– 0.3% din cifră de afaceri, sau
– 20% din impozitul pe profit datorat.
(In cazul în care suma depășește cele 2 condiții procentuale, diferența este considerată deductibilă dar pentru perioada fiscală următoare și se deduce din impozitul pe profit aferent următorilor 7 ani).

 

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »

gradinita particulara

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: beautifulminds.reggiochild@gmail.com

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti