CONTACT

BEAUTIFUL MINDS

UNDE NE GASITI?

Centrul Beautiful Minds isi va deschide portile incepand cu luna Mai 2017.

Daca vreti sa aflati mai multe despre noi si sa aflati mai multe despre abordarea Reggio Emilia in curand o sa  va putem invita  in casa Reggio, la adresa : Str.Durau nr 40, Sector 1 Bucuresti, in zona de Nord a orasului, in cartierul Damaroaia.-Coming soon……

Pentru orice intrebari va stam la dispozitie cu Live chat sau ne puteti contacta pe adresa de mail si   la numarul de telefon afisat.

La sectiunea Evenimente va vom tine la curent cu Zilele Portilor deschise pe care le vom organiza cand vom termina de amenajat casa Reggio.

Centrul Beautiful Minds este localizat intr-o zona linistita, cu aer curat, departe de trafic pentru ca fiecare copil are dreptul sa respire aer curat.

Amplasarea excelenta in zona de Nord a orasului, intr-o zona verde, in apropierea lacului, a parcurilor  face ca Beautiful Minds sa fie alegerea perfecta pentru familiile care locuiesc in Nordul Bucurestiului sau tranziteaza zonele Baneasa, Bucurestii Noi sau Chitila si isi doresc un stil de viata sanatos pentru copiii lor, cu iesiri in natura ( parcul Bazilescu, Herastrau, padurea Mogosoaia) dar si o abordarea noua,  holistica, non formala axata pe dezvoltarea increderii si a respectului de sine al copilului.

LOCALIZARE

Str.Durau, nr 40. Sector 1, Bucuresti

TELEFON

0721.725.389

EMAIL

office@beautiful-minds.ro

SCRIE-NE UN MESAJ

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: office@beautiful-minds.ro

ADRESA: Str.Durau, nr 40. Sector 1, Bucuresti