CONTACT

BEAUTIFUL MINDS

UNDE NE GASITI?

 

Daca vreti sa aflati mai multe despre noi si sa aflati mai multe despre abordarea Reggio Emilia, va invitam in casa Reggio, la adresa :  Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, Nr. 1,  Sector 1, Bucuresti, in zona de Nord a orasului, in apropierea lacului.

Pentru orice intrebari  ne puteti contacta pe adresa de mail si   la numarul de telefon afisat.

 

Gradinita Beautiful Minds este localizata intr-o zona cu acces facil, cu parcare proprie, intr-o cladire de 600 mp si o curte de 2,500 mp cu livada cu pomi fructiferi  (meri, peri, pruni, piersici) loc de joaca,gradina de legume, animale,  bucatarie cu apa si mult loc de alergat.

Amplasarea excelenta in zona de Nord a orasului, intr-o zona verde, in apropierea lacului,  face ca Beautiful Minds sa fie alegerea perfecta pentru familiile care locuiesc in Nordul Bucurestiului sau tranziteaza zonele Baneasa, Bucurestii Noi sau Chitila si isi doresc un stil de viata sanatos pentru copiii lor, cu iesiri in natura (  Herastrau, padurea Mogosoaia) dar si o abordarea noua,  holistica, non formala axata pe dezvoltarea increderii si a respectului de sine al copilului.

LOCALIZARE

Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti

TELEFON

0721.725.389

EMAIL

SCRIE-NE UN MESAJ


Accept politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »
Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: beautifulminds.reggiochild@gmail.com

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti