ALIMENTATIE

Alimentatie

gradinita privata

Alimentatia sanatoasa, un stil de viata!

Pentru a creste sanatos este nevoie sa avem o alimentatie sanatoasa si de aceea zaharul alb, faina alba in exces, alimentele prajite,E-urile si conservantii trebuie evitate pe cat posibil  atat de catre adulti  si cu atat mai mult de catre  copii.gradinita privata Bucuresti

Promotori ai unei vieti sanatoase, ii invatam pe copii sa fie atenti la ce mananca si sa inteleaga efectul alimentatiei nesanatoase asupra vietii noastre.

In casa Reggio alimentatia este pe primul loc si de aceea meniul zilnic ne este asigurat de Bacania Veche, cu ajutorul carora ne dorim sa invatam copiii ce inseamna sa mananci sanatos si echilibrat.
Meniul este unul de care orice copil ar trebui sa aiba parte, cu alimente de calitate, fara E-uri sau conservanti si cu paine cu faina integrala facuta cu maia.
gradinita privata sector 1

Pe langa excluderea unor alimente daunatoare din alimentatie, in meniul nostru se regasesc   multe alimente de baza pentru o crestere sanatoasa precum seminte de canepa sau chia.

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »

gradinita particulara

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: beautifulminds.reggiochild@gmail.com

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti