ALIMENTATIE

Alimentatie

Alimentatia sanatoasa, un stil de viata!

Pentru a creste sanatos este nevoie sa avem o alimentatie sanatoasa si de aceea zaharul, faina alba, alimentele prajite,E-urile si conservantii trebuie evitate pe cat posibil  atat de catre adulti  si cu atat mai mult de catre  copii.

Promotori ai unei vieti sanatoase, ii invatam pe copii sa fie atenti la ce mananca si sa inteleaga efectul alimentatiei nesanatoase asupra vietii noastre.

In casa Reggio alimentatia este pe primul loc si de aceea meniul zilnic ne este asigurat de Cornelia Marin, un cunoscut nutritionist cu ajutorul caruia ne dorim sa invatam copiii ce inseamna sa mananci sanatos si echilibrat.
Meniul este unul de care orice copil ar trebui sa aiba parte, cu alimente de calitate, fara e-uri, bio in masura in care se poate, cu feluri de mancare gatite lent, cu preparate uscate la deshidratoare si fara indulcitori nesanatosi.
De ce sa oferim copiilor nostri paste si paine din faina alba cand putem sa le oferim paine si paste de casa din mixuri de faina sanatoasa?!


Pe langa excluderea unor alimente daunatoare din alimentatie, in meniul nostru se regasesc   multe alimente de baza pentru o crestere sanatoasa, precum quinoa, chia, avocado, mei, linte, paste integrale, pudra de roscove, curmale, etc.

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »
Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

E-MAIL: beautifulminds.reggiochild@gmail.com

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti