PROIECTE

Proiecte


activitati gradinita privata
 
Proiectele:

Copiii sunt atrasi  in diverse proiecte care sa le stimuleze imaginatia, increderea in sine, fiecare copil  este incurajat sa contribuie cu idei la dezvoltarea proiectului si se incurajeaza lucrul in echipa (ex: reproducem  mediul acvatic,padurile, zona arctica etc). Un proiect poate sa dureze de la  o ora la cateva zile sau chiar saptamani in functie de complexitatea acestuia.

Avand in vedere ca acestia invata cel mai bine prin practica, o mare parte din curriculum nostru este format din proiecte. Proiectele sunt bazate pe experienta, intrebarile, ideile, observatiile copiilor si ale educatorului.

Indiferent daca vrem sa invatam sa numaram, sa citim, daca invatam continentele sau partile corpului pentru fiecare activitate in parte dezvoltam practivitati gradinita particularaoiecte si povesti si punem in practica toate notiunile pe care le dorim.

activitat gradinia sector 1activitati gradinita privata pipera

CE ESTE REGGIO EMILIA?

Abordarea Reggio Emilia ne ofera posibilitatea sa valorificam curiozitatea si creativitatea copiilor prin incurajarea lor de a lucra la proiecte din domenii care le starnesc curiozitatea.

CITESTE MAI MULT »

gradinita particulara

ANPC SAL ANPC SAL

CONTACTATI-NE ACUM!

TELEFON: 0721.725.389

ADRESA: Str, Gheorghe Ionescu Sisesti nr 1. Sector 1, Bucuresti

Asociatia Beautiful Minds (Minti Frumoase)
CUI: 36876819
Trimite mesaj
Online
Buna, suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune raspunsuri. Cum te putem ajuta?